عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

تغییر مکرر محل سکونت به سلامت روان کودکان آسیب می‌زند

یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد کودکانی که خانواده‌هایشان دائم در حال جابجایی محل سکونت شان هستند، در معرض خطر بیشتر ابتلا به افسردگی در آینده قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، محققان دریافتند کودکانی که یک بار بین سنین ۱۰ تا ۱۵ سالگی محل زندگی شان جابجا می‌شود، ۴۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی در بزرگسالی هستند، در مقایسه با کودکانی که خانواده آنها جابجایی نداشته‌اند.

 

نتایج نشان می‌دهد کودکانی که در آن سن دو بار یا بیشتر نقل مکان می‌کنند، ۶۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند.

 

محققان خاطرنشان کردند کودکانی که در یک محله فقیرنشین زندگی می‌کنند، ۱۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی در بزرگسالی هستند.

 

نتایج نشان می‌دهد که محیط آرام خانه در دوران کودکی برای محافظت از کودکان در برابر مشکلات سلامت روانی آینده بسیار مهم است.

 

«کلایو سابل»، محقق ارشد و استاد دانشگاه پلیموث در بریتانیا، گفت: «ما می‌دانیم برخی از عوامل منجر به تشخیص یک بیماری روانی در فرد می‌شود. با این حال، این اولین شواهدی است که نشان می‌دهد نقل مکان به یک محله جدید در دوران کودکی یکی از آنهاست.»

 

سابل در ادامه افزود: «در سال‌های شکل‌گیری، کودکان شبکه‌های اجتماعی خود را از طریق مدرسه، گروه‌های ورزشی یا فعالیت‌های دیگر ایجاد می‌کنند. هر بار که آنها باید با چیز جدیدی سازگار شوند، ممکن است دچار اختلال شوند، بنابراین ما به طور بالقوه نیاز داریم راه‌های جدیدی برای کمک به مردم برای غلبه بر آن چالش‌ها پیدا کنیم.»

 

برای این مطالعه، محققان نزدیک به ۱.۱ میلیون نفر را که بین سال‌های ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۱ در دانمارک متولد شده بودند، ردیابی کردند و تغییر آدرس آنها در دوران جوانی را با اختلالات خلقی یا مشکلات سلامت روان در آینده مقایسه کردند.

 

محققان گفتند که انتظار نتایج مشابهی را در سایر نقاط جهان، به ویژه در میان گروه‌هایی از کودکان خانواده‌های ارتشی دارند./ مهر

ارسال نظر